Arrangementet er afholdt

Defecto x Hartmann

Arrangementet med Defecto x Hartmann er flyttet til den 23. april 2021. Billetter til den oprindelige dato er også gældende til den nye koncert den 23. april 2021.

——————–——————–——————–——————–

Comedy og metal blander blod på Hotel Cecil den 8. maj i et unikt show, hvor komikeren Thomas Hartmann og metalbandet Defecto deler scene. Et anderledes stand-up show, eller er det en anderledes koncertoplevelse? Hvorom alting er, vil du i løbet af aftenen få det bedste af begge verdener.

Thomas Hartmann har igennem snart to årtier været garant for skarpe betragtninger og nogle af de bedste og mest roste shows i dansk stand-up. Derudover er han kæmpe metal-fan, og denne aften underholder han publikum med sin store passion for genren.

Showet bliver efterfulgt af koncert med Defecto, der er et af landets største heavy metal-bands, der bl.a. har optrådt på Copenhell, Norway Rock og Sweden Rock og spillet support for Metallica. Bandet medbringer et show med deres bedste sange fra bagkataloget samt spritnye sange, som står til at udkomme i efteråret 2020.