12.04.2022
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 225 kr. (Eks. gebyr)

Delvon Lamarr Organ Trio (US)

Delvon Lamarr Organ Trio (US) tænder op for Hotel Cecil den 12. april med varmblodet soul og sprøde instrumentale toner.

Efter mange års hårdt arbejde har Seattle-trioen Delvon Lamarr Organ Trio spillet sig fra småjobs på slidte spillebuler og ud i den store verden, hvilket nu bringer dem til Danmark på Hotel Cecil den 12. april 2022. 

Delvon Lamarr Organ Trios lyd er blevet omtalt som “feel good music”, og der er ingen tvivl om, at deres varmblodede fusion af jazz og soul er ligeså smittende som drivende af musikalsk overskud og talent. 

Med en besætning, der tæller Delvon Lamarr på bla. Hammond orgel, Jimmy James på guitar og Dan Weiss på trommer, trækker deres lyd på alt fra 60’er jazz i stil med Jimmy Smith og Baby Face Willette til sprød soul med en smag af The Meters og Booker T. & The MGs. Det hele krydres med et drys af Motown og guitarkræs ala Hendrix. 

Historien fortæller, at Delvon Lamarr Organ Trio ikke havde spillet uden for Seattles bygrænse, hvis ikke det var for Delvons kone Amy Novo. Hun havde set sin mand – ufortjent – spille det ene elendige job efter det andet, indtil hun havde fået nok af at se sin mand spilde sit store talent på elendige spillesteder. Hun gav Delvon en tilbud, han ikke kunne afslå – han valgte musikerne, og hun styrede biksen som manager. 

Det bringer nu Delvon Lamarr Organ Trio på et sjældent besøg til Danmark, hvor du kan glæde dig til en hed og sprængfarlig koncert på Hotel Cecil.