14.11.2022
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 250 kr. (Inkl. gebyr)
Ståpladser

Delvon Lamarr Organ Trio (US)

Delvon Lamarr Organ Trio leverede en komplet udsolgt soul-fest på Hotel Cecil i foråret. Den 14/11 er de tilbage på samme scene med deres sydende instrumental-fusion af mellem soul, funk og jazz.

Seattle-trioen Delvon Lamarr Organ Trio udgav i år albummet ‘Cold As Weiss’, der – præcis som titlen antyder – var en tour-de-force i trioens tilbagelænede og funky instrumental musik. Lyden er blevet bredt omtalt som rendyrket feel good music, og der hersker da heller ingen tvivl om den amerikanske trios glødende fusion af jazz, funk og soul,  er ligeså smittende som drivende af musikalsk overskud og talent.

Med en besætning, der tæller Delvon Lamarr på bla. Hammond orgel, Jimmy James på guitar og Julian McDonoough på trommer, trækker deres lyd på alt fra 60’er jazz i stil med Jimmy Smith og Baby Face Willette til sprød soul med en smag af The Meters og Booker T. & The MGs. Hvilket krydres med et drys af Motown og guitarkræs ala Hendrix.

Den sprængfarlige trio slog vejen forbi Hotel Cecil så sent som i foråret med en koncert, der gik udsolgt på kort tid og som var en musikalsk magtdemonstration, der for alvor satte gang i stolerækkerne. Det er derfor en stor fornøjelse at kunne byde de tre herrer tilbage på scenen til endnu en omgang fuldfed soul-extravaganza, du ikke vil gå glip af.