Arrangementet er afholdt

Den succesfulde medarbejdersamtale og effektiv feedback-kultur

M. René Oehlenschlæger & Jeppe Søe

TikkoLearn inviterer i samarbejde med CGA til en inspirerende eftermiddag for dig, der er personaleansvarlig eller har interesse indenfor HR.

Du vil i løbet af eftermiddagen blive introduceret til effektive og håndgribelige værktøjer indenfor medarbejderudvikling og strategisk kommunikation internt i organisationen. De erfarne og yderst kompetente oplægsholdere på dagen er René Oehlenschlæger og Jeppe Søe.
René Oehlenschlæger om banebrydende alternativ til den klassiske MUS

Med udgangspunkt i forskning indenfor performance og trivsel, introducerer René den styrkebaserede udviklingssamtale (SUS) som et nyt og banebrydende alternativ til den klassiske MUS. Ved at fokusere på styrker og kompetencer samt dét, der allerede fungerer, vil medarbejderen bl.a. opleve højere selvsikkerhed, mindre stress samt større engagement og produktivitet. Hør René Oehlenschlægers svar på, hvorfor du skal implementere SUS i din organisationen, og ikke mindst hvordan man går fra MUS til SUS i praksis.
Jeppe Søe om effektiv feedback-kultur og strategisk kommunikation i organisationen

Jeppe er ekspert i, hvordan vi bruger ord, og ikke mindst hvordan vores tilhørere opfatter og påvirkes af de ord, vi bruger. Han har en enorm erfaring med rådgivning indenfor både ekstern og intern kommunikation i større danske virksomheder og sætter en ære i at bekæmpe bullshit og buzzwords. Jeppe Søe giver på dagen en introduktion til, hvordan I kan optimere jeres feedback-kultur i organisationen, herunder forstå de mange naturlige trin, der er i en feedback-proces, så denne forståelse bliver fundament for positiv og konstruktiv udvikling blandt medarbejdere og kollegaer.
Dagens oplægsholdere

René Oehlenschlæger er uddannet indenfor positiv psykologi og tager i sin undervisning udgangspunkt i, hvordan vi i praksis kan anvende positiv psykologi i organisationer, ledelse og teams. René har siden 2010 vejledt og inspireret virksomheder og organisationer i hele landet, han har over 15 års erfaring fra erhvervslivet, både som leder og medarbejder, og så er han sammen med Mikael Kamber forfatter til bogen STÆRKERE – Dyrk dine styrker, håndter dine svagheder. René har bl.a. arbejdet sammen med Landbrug & Fødevarer, HK, Grundfos, Vestas, Novo Nordisk og FOA.

Jeppe Søe har en baggrund som journalist og er kendt som studievært fra TV2 og TV3. I dag rådgiver Jeppe virksomheder indenfor strategisk kommunikation, medier, PR, marketing og ledelse. Han har bl.a. arbejdet sammen med HK Privat, 3F, Dansk Supermarked, Politiet og Oracle Derudover er Jeppe erfaren ordstyrer, professionel ordkløver og efterspurgt foredragsholder.