13.10.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 245 kr. (Inkl. gebyr)

Dengue Dengue Dengue (PE)

Peruvianske Dengue Dengue Dengue sætter gang i en varm psykedelisk dansefest, når de tænder op for deres tropiske smeltedigel af cumbia, dub, techno og elektronisk musik på Hotel Cecil.

Bag maskerne hos den tropiske bas duo Dengue Dengue Dengue gemmer sig makkerparret Felipe Salmon og Rafael Perira, som siden udgivelsen af debutalbummet i 2012 har udøvet deres tranceskabende mix af psykedelisk cumbia, dub, salsa, footwork og tribal og helt over til techno og elektroniske udfoldelser for ekstatiske menneskemængder over hele verden.

Den peruvianske konstellation jonglerer analoge og digitale lyde med musikalske inspirationer fra hjemlandet, som live tilføres en nye dimension i mødet med deres visuelle univers. Duoen optræder ofte i fuld udklædning og karnevalsmasker, hvilket garanterer et eksplosivt sansebombardament, som de tidligere har bragt til både Roskilde Festival, Global, Vega og Loppen.

Til oktober vender de tilbage til Danmark, når de tænder op for deres boblende genre-smeltedigel og serverer en tropisk syrefest på Hotel Cecil.