Arrangementet er afholdt

Dengue Dengue Dengue (PE)

Det er desværre ikke muligt at afholde koncerten med Dengue Dengue Dengue på Hotel Cecil den 12. maj på grund af logistiske udfordringer forbundet med de nuværende uroligheder i Peru, men det er lykkedes at flytte koncerten til den 13. oktober 2023. Billetter købt til koncerten på Hotel Cecil den 12. maj 2023 er også gyldige til koncerten på Hotel Cecil den 13. oktober 2023.

——————————————————————————————

Peruvianske Dengue Dengue Dengue sætter gang i en varm psykedelisk dansefest, når de tænder op for deres tropiske smeltedigel af cumbia, dub, techno og elektronisk musik på Hotel Cecil den 13. oktober.

Bag maskerne hos den tropiske bas duo Dengue Dengue Dengue gemmer sig makkerparret Felipe Salmon og Rafael Perira, som siden udgivelsen af debutalbummet i 2012 har udøvet deres tranceskabende mix af psykedelisk cumbia, dub, salsa, footwork og tribal og helt over til techno og elektroniske udfoldelser for ekstatiske menneskemængder over hele verden.

Den peruvianske konstellation jonglerer analoge og digitale lyde med musikalske inspirationer fra hjemlandet, som live tilføres en nye dimension i mødet med deres visuelle univers. Duoen optræder ofte i fuld udklædning og karnevalsmasker, hvilket garanterer et eksplosivt sansebombardament, som de tidligere har bragt til både Roskilde Festival, Global, Vega og Loppen.

Til oktober vender de tilbage til Danmark, når de tænder op for deres boblende genre-smeltedigel og serverer en tropisk syrefest på Hotel Cecil.