Arrangementet er afholdt

Dicte & Frederik Vedersø feat. Line Felding

Dicte og Frederik Vedersø (The White Album, The Eclectic Moniker) fremfører egne og fælles numre i selskab med cellist og sanger Line Felding den 22. september på Hotel Cecil. Koncerten er med siddepladser og et begrænset antal billetter.

To af Danmarks mest anmelderroste sangere går sammen i et nyt samarbejde med de smukke harmonier og den gode sang i fokus, når Dicte og Frederik Vedersø fra The White Album og The Eclectic Moniker sammen med cellist og sanger Line Felding drager afsted som trio.

På repertoiret vil der være sange fra både Dictes og Frederik Vedersøs bagkatalog, men de vil også komponere nyt til trioen og fortolke andre sange. Dicte og Frederik Vedersø er klar med en udgivelse i foråret 2019, der vil indeholde en velafstemt blanding af de to musikeres musikalske DNA.

Vægten er lagt på vokalharmonierne og det forfinede arrangement.

”Vi har hver især altid haft en stor kærlighed til de gennemarbejdede korharmonier og de storladne melodier, man finder i eksempelvis country- og folkmusikken. Både Frederik og jeg elsker, at harmonierne kan gå fra det blide og lyse over i det mørke og dunkle, så vi maler med den store, brede pensel”, fortæller Dicte.

Frederik Vedersø og Dicte mødte hinanden første gang i 2017, da de begge sang til en række David Bowie-hyldestkoncerter, og de var ikke i tvivl om, at de skulle arbejde sammen igen. Desuden har både Dicte og Frederik arbejdet med Line Felding i en række forskellige musikalske konstellationer og var enige om, at hun var den rette tredjemand med sin fløjlsbløde stemme og sit stilfulde cellospil.