03.12.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 180 kr. (Eks. gebyr)

Dopha

Dopha indtager hjerter med sit uimodståelige popunivers, når hun spiller en intim koncert på Hotel Cecil den 3. december.

23-årige Dopha har på kort tid taget Danmark med storm. Efter et skelsættende år med stor radiosucces, henrykte koncertsale og nomineringer til Steppeulven samt Carl Prisen, er den talentfulde sanger nu klar til at afslutte 2021 med manér, når hun spiller en intim koncert på Hotel Cecil den 3. december.

Dopha fortæller om sin kommende koncert: “At slå igennem under en pandemi har virkelig været en vanvittig spændende rutsjebanetur. Det har været vildt, og når man er en hardcore drømmer, som jeg er, så føder det egentlig bare nye drømme, når man mærker den store opbakning der har været omkring mig og min musik – og jeg har mere blod på tanden, end jeg nogensinde har haft før.”

“Nu glæder jeg mig til vinter, hvor jeg kan dykke endnu mere ned i sangenes melankoli, men også skabe endnu mere energi og fællesskab sammen med mit band og min røde Fender Mustang.”

Tilbage i januar 2021 udgav Dopha sit anmelderroste debutalbum ’The Game’, der affødte radiosinglerne ’The Game’, ’Happy for Me’, ’I’m Not Crying, You Are’, ’Anti Breakup Song’ og ’September Till June’. De forskellige numre har siden kunne høres på både P3, P4 og P6 Beat.

Debutalbummet modtog desuden adskillige 5-stjernede anmeldelser og sikrede Dopha en nominering til ’Årets Sang’ til Steppeulven 2021 med singlen ’The Game’. Derudover er hun netop blevet nomineret til 2 priser for ’Årets Komponist inden for Pop’ og ’Årets Talentpris’ ved Carl Prisen 2021.