30.10.2020
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 150 kr. (Eks. gebyr)

Dopha

Koncerten med Dopha fredag den 30. oktober er flyttet til Copenhagen Distillery, Kløvermarksvej 70d, 2300 København S. Allerede købte billetter gælder selvfølgelig til den nye adresse.

—————————-
Med sin seneste single ’Happy For Me’ strøg Dopha til tops på den danske radiohitliste, hvor sangen indtil nu har ligget 10 uger i top 10, og den 30. oktober kommer den anmelderroste sangerinde til Hotel Cecil i København.

Overbevisende. Tryllebindende. Ubesværet. Det er nogle af de ord, Dopha har fået med på vejen, siden hun i efteråret 2019 debuterede med singlen ‘September Till June’. Allerede ved førstesinglen blev hun af toneangivende medier som Soundvenue, Politiken, GAFFA og Bands Of Tomorrow spået en lys fremtid som en af Danmarks næste store popstjerner med et sangskrivertalent, der rækker langt ud over de danske grænser. Det ser ud til, at profetierne kommer til at holde stik.

Siden Sofie Dopha flyttede fra hjemstavnen Romalt til København, har hun udgivet to populære sange, spillet anmelderroste headliner-koncerter og blevet booket til toneangivende – og nu desværre aflyste – festivaler såsom SPOT Festival, Roskilde Festival og Musik I Lejet. Nu udgiver Dopha sin mest fuldendte komposition til dato, ‘The Game’, der handler om at være forelsket i idéen om et andet menneske.

Til efteråret kan man se frem til at opleve Dopha på Hotel Cecil, hvor hun sammen med sit velspillende band skaber et mere råt og rocket lydbillede.

Om Dopha’s debutkoncert på Ideal Bar skrev Soundvenue bl.a.:
“Allerede fra koncertens første anslag tydeliggjorde den inderlige klaverballade “Always Right” nemlig, at hovedpersonens mere end kompetente vokal var i stand til at tryllebinde helt uden hjælp fra et ellers velspillende band. Dopha vekslede ubesværet mellem nærmest luftig hvisken og store kraftudladninger gennem hele koncerten, og hendes artikulation og frasering var fuld af interessante teksturer.”