Arrangementet er afholdt

Dream Wife (UK)

Support: Velvet Volume

Den britiske trio Dream Wife lægger vejen forbi Hotel Cecil den 6. november med deres selverklærede ‘Pop Rocking punk’. Bandet udgav deres selvbetitlede debutalbum i januar 2018.

Ifølge de tre medlemmer Rakel Mjöll (vokal), Alice Go (guitar) og Bella Podpadec (bas) skal man lede længe for at finde et mere sammentømret band end Dream Wife. For dem er Dream Wife mere end et band, det er en altopslugende livsstil for de tre bandmedlemmer, der mødtes mens de studerede ‘visual arts’ på Brighton University i det sydlige England.

Oprindeligt blev Dream Wife til over en stribe Jägerbombs og som et performance-projekt, men hurtigt opdagede de tre musikere at kemien var for god til at de ikke skulle fortsætte som et band. De samledes også om en fælles tilbedelse af idolerne David Bowie og Madonna, som de har ladet influere bandets storladne og catchy lyd.

Navnet Dream Wife valgte bandet ikke ud fra den romantiske Hollywood komedie fra 1953, men fra selve ordspillet:

It’s a commentary on the objectification of women; the 1950s American Dream stereotype package. Having the dream house, the dream car and the dream wife, we want to flip the script on that. Women aren’t objects; we don’t just fit into one mold.”

Support: Velvet Volume

Velvet Volume har allerede taget det danske publikum med storm, og den 6. november er de med som support for Dream Wife.

Den danske rock-trio Velvet Volume består af de tre søstre, Nataja (19, trommer), Noa (21, vokal og guitar) og Naomi Lachmi (21, vokal og bas) og de har spillet musik sammen siden de var 5 år. Med kun to dobbeltsingler udgivet i slutningen af 2016, ‘I think I need you’ og ‘Runnin’ Wild’, havde Velvet Volume allerede fascineret danskerne på live tv-udsendelser som kronprinsparrets prisuddeling og P6 Beat Rocker Koncerthuset 2015.

De har siden udgivet debutalbummet ’Look Look Look!’ i 2017 og i løbet af de sidste par år har Velvet Volume udsolgt shows over hele Danmark.