14.01.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 195 kr. (Eks. gebyr)
Siddepladser

Ed Gamble (UK)

Det lykkedes at finde en ny dato til showet med Ed Gamble, som nu kommer til Hotel Cecil den 14. januar 2021. Billetter købt til showet den 10. marts er i den forbindelse gyldige til det nye show den 14. januar 2021.

——————-

Den britiske komiker Ed Gamble, der bl.a. er vært på podcasten “Off Menu” med komikerkollega James Acaster og tilbagevendende gæst på “Mock The Week”, “Live At The Apollo” og “8 Out Of 10 Cats”, kommer til Hotel Cecil i København med sit nye show den 14. januar.

33-årige Ed Gamble er en af de mest succesfulde yngre komikere i hjemlandet England, hvor han blandt andet har skabt sig et navn som vært på ”The Peacock and Gamble Podcast” og som en del af det populære BBC-underholdningsprogram ”Mock the Week”.

Hans seneste to turneer i hjemlandet, ”Mammoth” og ”Blizzard”, har været store publikums- og anmeldersucceser, og tidligere i år udsendte han desuden Amazon Original-showet ”Blood Sugar”, hvor han blandt andet beskæftiger sig med sin sukkersyge.

“An ability to open his mouth and spontaneously say something hysterically funny”
– The Guardian

“Attention-grabbing liveliness and considerable flair”
– Telegraph

“Gamble is a powerful, compelling orator… there’s no mistaking that this is a super show from a comic who may be about to become more of a force in the game”
– Chortle