Arrangementet er afholdt

Eivør

Søndag uden Strøm (kl. 16)

Efter at have udsolgt sin første koncert, spiller Eivør nu en ekstra koncert den 28. november kl. 16.00.

Det bliver gåsehudsvækkende, rørende og så intimt, som det kan være, når Eivør spiller en særlig koncert helt uden strøm på Hotel Cecil den 28. november

En søndag i november er du inviteret til en intens og voldsomt intim koncertoplevelse – helt uden strøm, når den færøske sanger og komponist Eivør indtager Hotel Cecil til en helt særlig aften.

Alt strøm vil denne aften være slukket, når hun fremfører sangene fra hendes seneste album ‘SEGL’, der byder på mørk, fordybende og filmisk lyd, der vækker associationer til intense nordiske landskaber og fjerntliggende og tyndt befolkede områder

Søndag Uden Strøm
I løbet af efteråret på Hotel Cecil kan du opleve en række artister, som du ikke har oplevet dem før, når Hotel Cecil præsenterer ‘Søndag Uden Strøm’. Konceptet er enkelt: Der må ikke sættes et eneste stik i kontakten!

Ingen lydpult, ingen mikrofoner, ingen scenelys.

Det bliver råt, rørende og så intimt, som det kan være, når du får muligheden for at komme helt tæt på nogle af landets mest talentfulde artister. Hver koncert til Søndag Uden Strøm er unik og med et begrænset antal billetter i salg.

Søndag Uden Strøm er støttet af Københavns Kommune.