Arrangementet er afholdt

Elias Boussnina

Support: Feels

Efter en udsolgt koncert på VEGA, flere radiohits og en travl sommer på flere af landets største festivaler kan det unge r&b-stjernefrø Elias Boussnina opleves med numre fra sit kommende debutalbum den 5. marts på Hotel Cecil.

Elias Boussninas karriere tog fart, da han udgav debutsinglen ”05:30” sidste år. Nummeret blev senere en del af debut-EP’en ”Shameboy”, som høstede roser fra både ind- og udland fra prominente medier som Complex, Soundvenue, Gaffa og Politiken. Få måneder efter havde Elias flere end en halv million afspilninger på Spotify og en koncert på Spot Festival med kollegaen Louis Samson.

Og det har ikke stået stille for det unge stjerneskud, som lige siden debutsinglen har udgivet det ene hit efter det andet, som tæller ”Lost Ones”, ”Candy”, ”Closer” og ”Summertime Blue”. Elias skriver melankolsk popmusik om alt fra hverdagens trivialiteter til livets store spørgsmål, og han pakker det ind i synth-baserede produktioner og en længselsfuld vokal. Denne kombination har banet vejen for hele fem sange i rotation på P3.

Nu er Elias Boussnina igen klar med et nyt udspil. Singlen ”Boys Don’t Cry” er første udspil fra hans kommende debutalbum, der kommer til foråret.

”Jeg har tit stået i situationer, hvor jeg ikke har kunne udtrykke, hvordan jeg har det. Det at græde har jeg ofte tolket som en svaghed – men vi græder alle. Det er godt at græde og vise følelser”, fortæller Elias og fortsætter: “Skabelsen af ”Boys Don’t Cry” har været min måde at udtrykke de utallige gange, jeg har forsøgt at skjule mine følelser.”