Arrangementet er afholdt

Ellis May

Koncerten med Ellis May er flyttet til den 2. april 2021. Billetter til den oprindelige dato den 23. januar er også gældende til den nye dato.

——————–——————–——————–——————–

Til januar udsender danske Ellis May sit længeventede debutalbum, ”Medicine”, og den 23. januar giver den roste electropopsanger og -musiker koncert på Hotel Cecil.

Ellis May er et af Danmarks mest spændende nye navne de seneste år i grænselandet mellem artpop og elektroniske eksperimenter. Hun arbejder både som sanger, musiker, producer og lydkunstner, og i sine stemningsfulde numre benytter hun sig af sine talenter og erfaringer fra alle felter.

I 2019 udsendte hun EP’en ”The Distance”, der blev omtalt i internationale medier som Clash Magazine og The Line Of Best Fit og fik 5 stjerner af Soundvenue, der roste hendes ”futuristiske spøgelsessange” og ”betagende vokal.”

Til januar bliver EP’en fuldt op af debutalbummet, ”Medicine”, hvorfra de dunkle og catchy singler ”Ghost” og ”War on Territory” allerede er ude og lover godt.

Ellis May har bl.a. optrådt på Eurosonic, Frost Festival, Spot Festival og Roskilde Festival. Derudover har hun flere gange tidligere spillet på Hotel Cecil, som support for amerikanske US Girls og på spillestedets natklub Cecil AM, og den 23. januar vender hun tilbage til den intime koncertsal, hvor hun giver koncert med de spritnye numre.