05.05.2021
Kl 21:00
Dørene åbner kl 20:00

Emel Mathlouthi (TUN)

Koncerten med Emel Mathlouthi på Hotel Cecil den 5. maj er flyttet til Taastrup Teater & Musikhus den 31. maj, da artisten af logistiske årsager ikke har mulighed for at afholde koncerten på denne dato. Billetter til koncerten på Hotel Cecil er også gældende til den nye koncert i Taastrup Teater & Musikhus den 31. maj.
Alle billetkøbere vil modtage en mail fra Ticketmaster med yderligere information.

———————
Den tunesiske sangskriver Emel Mathlouthi blev en stemme for det arabiske forår i 2012, da hendes sang “Kelmti Horra” (“My Word Is Free”) blev en viral slagsang for revolutionen. Hun har skabt et dybt personligt udtryk gennem inspiration fra vestlige folk-sangere, elektronisk musik a la Massive Attack og arabisk folkemusik, senest på albummet ”Everywhere We Looked Was Burning” (2019).

Nu er hun klar med et nyt album, ”The Tunise Diaries”, der udkommer den 23. oktober. Det er indspillet i hendes barndomshjem i Tunesien tidligere i år, hvor hun pga. coronavirussen var isoleret i en længere periode. Adskilt fra sin mand, sit band og sit udstyr begyndte hun at arbejde med sin laptop, en båndoptager og en lånt guitar, og resultatet er et album, der er splittet i to dele med hver ni numre: ”Day”, hvor hun genindspiller egne numre, og ”Night”, hvor hun fortolker numre af Nirvana, David Bowie, Black Sabbath, The Cranberries, Leonard Cohen, Placebo, System of a Dawn, Rammstein og Jeff Buckley.