Arrangementet er afholdt

Erik Clausen

Fra den ene hjernehalvdel til den anden 2.0

Interessen for showet med Erik Clausen den 24. september har været stor, så vi kan med glæde melde, at det er lykkedes at få et ekstrashow i kalenderen den 11. november.

————————-

Erik Clausen kommer til Hotel Cecil den 24. september med “Fra den ene hjernehalvdel til den anden 2.0”, der er et satirisk talkshow på fuld speed, hvor han vender tingene på vrangen og med sin lange livserfaring øser forskellige anekdoter ud over jer med risiko for humoristiske bivirkninger. Det er Clausen på slap line (meget slap). Arrangementet er med siddepladser og et begrænset antal billetter.

Velkommen ombord i Erik Clausens højt flyvende univers. Nu spreder vi vingerne ud og tager en tur ud i gøglerens verden, hvor han vender alle ting på hovedet. Om ikke andet, så vender han tingene på vrangen. Stiller spørgsmålstegn ved den stærkt opreklamerede normalitet. Stiller lighedstegn mellem mænd og kvinder, absolut til kvindernes fordel, når Erik Clausen gennemgår hvordan Vorherre havde det, da han skabte henholdsvis manden og kvinden.

Det er et talkshow på fuld speed, (glem alt om ”ældrebyrden”). Her er det Erik Clausen med sin lange livserfaring der øser forskellige anekdoter ud over jer med risiko for humoristiske bivirkninger og risiko for at du kan kende dig selv, mand eller kvinde, ung eller gammel.

Fra den ene hjernehalvdel til den anden, går ud på at forene de to halvdele der normalt lever adskilt. Som et par i en separation, som et par i en total krise, som et par der hele tiden er i terapi. Ja, prøv at få fantasien forenet med det praktiske. Det er Clausen på slap line (meget slap).

Varighed: ca. 120 minutter (inkl. pause)