Arrangementet er afholdt

Fallulah

Support: Pil

Oplev den danske popsanger med nye numre på setlisten den 18. oktober på Hotel Cecil.

Fallulah har haft et meget travlt 2019, og der er absolut ingen indikationer på, at det kommer til at gå mere stille for sig resten af året, da der både er flere EP’er samt en tour på vej.

Siden december 2018 har sangerinden udgivet de 3 populære singler ‘God Bless You’, ‘Bloodline’ og senest balladen ‘Dysfunctional’. ‘Bloodline’ ligger i skrivende stund nummer 15 på den danske Airplay Chart. De tre singler har vakt interesse i hele Skandinavien og blev blandt andre bakket op af Spotify, som valgte at inkludere sangene på New Music Friday-playlisterne.

EP’en ‘All My Eyes Are Open (part I)’ er første del af Fallulahs EP-kollektion, som kommer til at bestå af i alt to EP-udgivelser, der begge udkommer i år.

EP’erne og de nye sange markerer begyndelsen på en ny tid for Fallulah, som i år kan fejre 10-året som husholdt navn på den danske musikscene. Siden hendes toneangivende start har hun været en original og banebrydende artist, der altid udfordrer sig selv og sine lyttere med sin skæve, genreblandende og cathcy popmusik.

Der findes næppe mange mennesker i Danmark, der ikke kan synge med på mindst et par af de store hits, hun har leveret igennem årene. Her ti år efter debutsinglen “I Lay My Head” viser hun fortsat, at hun er en ener, der tør gå sin egen selvstændige vej. Det understreges bl.a. af, at Fallulah nu kan tilføje pladeselskabsejer til det imponerende CV.

Til efteråret kickstartes Fallulah’s Danmarks-tour, som kommer til at byde på et stærkt mix af ældre og nye numre.