04.11.2022
Kl 21:00
Dørene åbner kl 20:00
Pris: 195 kr. (Inkl. gebyr)

Farveblind

Bas, breakbeats og smadrende synth: Farveblind tænder op for eksplosiv 90’er-inspireret rave, når de spiller koncert på Hotel Cecil den 4/11 med sangene fra deres nye EP ‘All Clubs Are Bastards’

Den danske trio har netop udgivet ny single ‘Rock ‘N Rolla’ med den københavnske rapper Lucy Love, som er at finde på deres kommende EP, som udkommer til oktober.

Farveblind har et imponerende portfolio af samarbejdspartnere; KillASon, Paul Stephan og Ravi Kuma. Deres debut EP ‘BOXERS’ (2019), blev produceret i samarbejde med Grammy-vindende producer Steve Dub, som desuden har arbejdet sammen med The Prodigy, The Chemical Brothers, Moby og New Order.

Fra Berghain til Bristol, Aalborg til København. Farveblind har ry for levende, intense og energiske liveshows. De har spillet et utal af danske og europæiske scener, heriblandt Roskilde Festival, Stereoleto, Eurosonic og Reeperbahn. Til november er turen kommet til Hotel Cecil, hvor de spillede en hårdtslående koncert for en pakket og svedig sal i foråret.