Arrangementet er afholdt

Fieh (NO)

Det norske neo-soul ensemble Fieh bringer en bulderkogende funkfest til Hotel Cecil i København den 23/9.

Med debut albummet ‘Cold Water Burning Skin’ sparkede norske Fieh døren ind hos internationale medier, der beskrev musikken som “future soul” og “left field R&B”. Gruppen har også selv erklæret deres kærlighed til koryfæer som D’Angelo og Erykah Badu, og til efteråret bringer de deres dybt funky mix af jazzet neo-soul og R&B til Hotel Cecil. 

Til koncerten medbringer de sangene fra deres seneste album ‘In the Sun in the Rain”, der er produceret af Lars Horntveth (Susanne Sundfør, The Staves, Kimbra) og mixet af Russell Elevado (D’Angelo, Angélique Kidjo og The Roots). På tværs af albummets 11 numre byder det 8 m/k-høje ensemble på smægtende grooves til dansegulvet, inderlige sjælere og alt midt imellem, og udgivelsen modtog siden anmelder-ros fra internationale musikmedier som The Line Of Best Fit. 

Med den karismatiske sanger Sofie Tollefsbøl i front, er Fieh desuden et uimodståeligt live-bekendtskab. De har derfor allerede optrådt over hele Europa og på den største scene på Øya Festival i Norge, og til september er turen kommet til Hotel Cecil.