Arrangementet er afholdt

First Flush

Support: Jenny

First Flush præsenterer de skæve, dansksprogede sange fra deres kommende album live på Hotel Cecil den 29. februar.

Den anmelderroste kvartet, First Flush, er netop hjemvendt fra Norge, hvor de har arbejdet på deres næste udgivelse, som udkommer igennem Konkylie i 2020 – og det er netop den udgivelse, vi skal fejre på Hotel Cecil, når First Flush tager alt deres nye musik og for første gang fremfører det live.

Bandet var tidligere i år nomineret til kritikernes pris Steppeulven (som årets tekstforfatter), efter deres albums er blevet kaldt »et af årets mest originale danske udgivelser« af Politiken, »en af de bedste danske udgivelser i nyere tid« af Undertoner, mens Soundvenue beskrev dem som »både balstyrisk og balsamerende trods et væld af skønhedsfejl, som får sangene til at vralte af sted under de poetiske danske tekster, der er så tungt ladet med hårdtslående spleen, at man bløder lidt indvendigt« og fortsatte med at beskrive First Flush som en blanding af punk-avantgardisterne Marching Church og vestegnsrapperen Sivas.

Support: Jenny

Jenny er et nyt projekt/alterego med base i København skabt af Barbro Kuypers, Emma Ottsen Knudsen og Sophia Hage. De begyndte samarbejdet i foråret 2019 for at udfordre deres egen opfattelse af musik samt kulturen, der omgiver den.

Alle tre medlemmer kommer fra en instrumental baggrund, hvilket skaber en ikke-tøvende og naturlig blanding af alle instrumenter der spilles på, såsom guitarer, trommemaskiner, samplere og synthesizere. At alt håndspilles, skaber en levende og åndende oplevelse, som medfører en kaotisk blanding af larmende techno-beats, ligetil 60’er harmoniserede melodier og tunge guitar-riffs.

Jenny er ikke bange for at forvente noget af sine lyttere, ligesom hun selv er klar til at smide alt, hvad hun har på gulvet til hendes publikum, så de kan samle det op eller danse