03.12.2022
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 250 kr. (Inkl. gebyr)

FRAADS

Den nyskabende hiphop-duo FRAADS kommer til Hotel Cecil den 3/12, hvor de spiller nye sange fra et kommende album og deres største bangers til en eksklusiv koncert med et begrænset antal billetter i salg.

Et nyt album er under opsejling fra den anmelderroste hiphop-duo FRAADS. I den forbindelse inviterer Papa Erotic og David Engelbrecht dig nu med ind i den musikalske proces, når de spiller et særligt demoshow på Hotel Cecil, som er deres bud på et listening party.

Papa Erotic om koncerten på Hotel Cecil:I bliver de allerførste til at høre brand spanking new FRAADS tracks. Vi glæder os helt sygt til at vise jer vores nye babys. Mere heartbreaking, mere loving, mere modbydeligt end nogensinde før! Det bliver åbenhjertigt, skrøbeligt, sjovt og forhåbentligt givende for både jer og os. Men selvfølgelig spiller vi også de gamle bangers. Vi lover at give alt!

FRAADS har gennem de sidste år gjort sig bemærket med fantastiske koncerter. Der bliver aldrig sparet på indlevelse eller musikalitet fra den nytænkende duo, som har skabt ry for at levere optrædener, der forener hiphoppens rå energi med popavantgardisk sanselighed.

Med FRaaaDS er den vilde duo mere end parate til at erobre ikke bare Jorden, men tydeligvis også verdenshavene og himmelrummet.
Gaffa, anmeldelse: ‘FRaaaDS’ – 5 stjerner

Fraads forvandlede Musikhusets Store Sal til en helt anden verden, hvor publikum gav dem en modtagelse, der var verdensstjerner værdig.
Soundvenue, koncertanmeldelse – 5 Stjerner