01.04.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00

Freja Kirk

Freja Kirk tager sin legesyge popmusik helt nye veje, når hun for første gang udgiver sange på dansk. Til april serverer hun et brag af en lørdagsfest på Hotel Cecil, hvor du for første gang kan høre de nye dansksprogede sange live. 

Freja Kirk har det seneste års tid har arbejdet intensivt på ny musik. Her har hun valgt at kaste sig ud på dybt vand og skabe noget helt andet end tidligere – nemlig sange på dansk. Freja Kirk inviterer publikum ind i intime rammer for at høre de helt nye danske sange, der stadig er i udviklingsfasen. Freja giver kernefans en unik chance for at høre hendes danske sange live før alle andre, når hun med sit band spiller koncert lørdag d. 1. april på Hotel Cecil i København.

Freja Kirk skrev sin første danske sang nogensinde til sin kone til deres bryllup. Hvad der først var ment, som en kærlighedserklæring, blev til en nyfunden glæde til musik og specielt til det danske sprog. Nu arbejder Freja Kirk på en masse ny musik, som hun ikke kan fortælle hvornår, ser dagens lys.

“Det var jo så sindssygt at skrive sangen til Sus. Det gav mig virkelig en følelse af at finde noget nyt i musikken – det har jeg sgu savnet lidt. På en måde er det som at skulle finde sig selv på ny og det er en fucking fed udfordring. Og også en lang proces. Jeg glæder mig virkelig til at vise det.”