Arrangementet er afholdt

Fribytterdrømme

Koncerten med Fribytterdrømme er rykket til den 20. november. Billetter købt til koncerten den 9. maj og den 16. juni er gyldige til den nye koncert den 20. november.

———————–
Den 16. juni vender Fribytterdrømme retur til Hotel Cecil med en speciel koncert. Aftenen byder på to set med de bedste sange fra det omfattende bagkatalog samt efterfest med DJ’s.

Der er lagt op til en helt speciel aften, når Fribytterdrømme laver en ’all nighter’ på Hotel Cecil, København i april 2020. Hvilke sange fra deres 5 års virke, den to timer lange koncert kommer til at indeholde, bliver offentliggjort løbende. Publikum kan bl.a. forvente sange på setlisten, som de ikke har hørt live i lang tid. Hvad koncerten i 2020 ellers byder på af overraskelser må publikum vente med at se til selve aftenen. Efter koncerten fortsætter festen i Hotel Cecils bar, hvor særlige udvalgte DJ’s spiller op til en fantastisk torsdagsfest.

I efteråret 2019 udgav Fribytterdrømme deres tredje album ’Skin’. Stilen er stadig psykedelisk, om end årtiet har ændret sig fra 70’erne til 90’erne, hvor især Manchesters klubscene deromkring har været inspirationskilde. Fribytterdrømme er gået fra det svajende og rockende til det mere dansende og ekstatiske.