13.11.2020
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 200 kr. (Eks. gebyr)

Fribytterdrømme

Fribytterdrømme vender tilbage til Hotel Cecil i efteråret med en speciel koncert, hvor de byder på to set med de bedste sange fra det omfattende bagkatalog samt efterfest med DJ’s.

Der er lagt op til en helt speciel aften, når Fribytterdrømme laver en ’all nighter’ på Hotel Cecil i København. Hvilke sange fra deres 5 års virke, den to timer lange koncert kommer til at indeholde, bliver offentliggjort løbende. Publikum kan bl.a. forvente sange på setlisten, som de ikke har hørt live i lang tid. Hvad koncerten i 2020 ellers byder på af overraskelser må publikum vente med at se til selve aftenen. Efter koncerten fortsætter festen i Hotel Cecils bar, hvor særlige udvalgte DJ’s spiller op til en fantastisk fest.

I efteråret 2019 udgav Fribytterdrømme deres tredje album ’Skin’. Stilen er stadig psykedelisk, om end årtiet har ændret sig fra 70’erne til 90’erne, hvor især Manchesters klubscene deromkring har været inspirationskilde. Fribytterdrømme er gået fra det svajende og rockende til det mere dansende og ekstatiske.