Arrangementet er afholdt

Fribytterdrømme

Det er desværre ikke muligt at afholde koncerten med Fribytterdrømme på Hotel Cecil den 13. november, men det er lykkedes at beholde samme koncertdato og flytte koncerten til Store Vega i København den 13. november (kl. 22). Billetter til den oprindelige koncert på Hotel Cecil er også gældende til den nye koncert i Store Vega den 13. november (kl. 22). Billetkøbere modtager mail direkte fra Ticketmaster med mere info.

——————–——————–——————–——————–

Fribytterdrømme vender tilbage til Hotel Cecil i efteråret med en speciel koncert, hvor de byder på to set med de bedste sange fra det omfattende bagkatalog samt efterfest med DJ’s.

Der er lagt op til en helt speciel aften, når Fribytterdrømme laver en ’all nighter’ på Hotel Cecil i København. Hvilke sange fra deres 5 års virke, den to timer lange koncert kommer til at indeholde, bliver offentliggjort løbende. Publikum kan bl.a. forvente sange på setlisten, som de ikke har hørt live i lang tid. Hvad koncerten i 2020 ellers byder på af overraskelser må publikum vente med at se til selve aftenen. Efter koncerten fortsætter festen i Hotel Cecils bar, hvor særlige udvalgte DJ’s spiller op til en fantastisk fest.

I efteråret 2019 udgav Fribytterdrømme deres tredje album ’Skin’. Stilen er stadig psykedelisk, om end årtiet har ændret sig fra 70’erne til 90’erne, hvor især Manchesters klubscene deromkring har været inspirationskilde. Fribytterdrømme er gået fra det svajende og rockende til det mere dansende og ekstatiske.