Arrangementet er afholdt

Fugleflugten

Koncerten med Fugleflugten er flyttet til den 5. marts 2021. Billetter til den oprindelige dato er også gældende til den nye koncert den 5. marts 2021.

——————–——————–——————–——————–
Fugleflugten vender tilbage til Hotel Cecil den 31. oktober. Denne gang for at fejre udgivelsen af deres andet album ‘Æon’.

Med to stærke EP’er, det anmelderroste debutalbum Morgenlysskær (2019) og et andet album på vej, står det efterhånden klart, at Fugleflugten er kommet for blive. Det var et brag, da den København-baserede kvartet sidst indtog Hotel Cecil i foråret 2019, og denne gang lægges der op til intet mindre.

Fugleflugten – som tidligere er kendt for at blande genrer såsom postpunk, shoegaze og dance  – bevæger sig på albummet ‘Æon’ væk fra det tidligere storslåede og klangvåde univers, hvor der i stedet er gjort plads til skrøbelighed og nærvær. En personlig plade om at give slip og lade sig drive med gennem livets faser. Det understøttes af en lydside, der fører lytteren gennem kontrastfulde landskaber, hvor sampling og remixing går hånd i hånd med indspillet instrumentering.

Der er lagt op til en fest, når Fugleflugten spiller spritnye toner fra det kommende album og heller ikke snyder publikum for numre fra tidligere udgivelser.