15.10.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 140 kr. (Eks. gebyr)

Fugleflugten

Fugleflugten vender tilbage til Hotel Cecil den 15. oktober. Denne gang for at fejre udgivelsen af deres andet album ‘Æon’.

Med to stærke EP’er, det anmelderroste debutalbum Morgenlysskær (2019) og et andet album på vej, står det efterhånden klart, at Fugleflugten er kommet for blive. Det var et brag, da den København-baserede kvartet sidst indtog Hotel Cecil i foråret 2019, og denne gang lægges der op til intet mindre.

Fugleflugten – som tidligere er kendt for at blande genrer såsom postpunk, shoegaze og dance  – bevæger sig på albummet ‘Æon’ væk fra det tidligere storslåede og klangvåde univers, hvor der i stedet er gjort plads til skrøbelighed og nærvær. En personlig plade om at give slip og lade sig drive med gennem livets faser. Det understøttes af en lydside, der fører lytteren gennem kontrastfulde landskaber, hvor sampling og remixing går hånd i hånd med indspillet instrumentering.

Der er lagt op til en fest, når Fugleflugten spiller spritnye toner fra det kommende album og heller ikke snyder publikum for numre fra tidligere udgivelser.