Arrangementet er afholdt

GASHI (US)

Brooklyn-rapperen GASHI, der har samarbejdet med Travis Scott, DJ Snake og Dua Lipa, kommer til Hotel Cecil i København den 15. december med sit dynamiske opkog af rap, trap og pop.

GASHI er på kort tid skudt til vejrs med topplaceringer på Billboard hitlisterne og millioner af streams på tværs af Spotify og Youtube. Hans karriere tog for alvor fart, da han blev signet af Jay-Z til Roc Nation, og snart samarbejdede han med artister som Travis Scott, DJ Snake, G Easy, French Montana og Dua Lipa.

GASHI blev født i Libyen og tilbragte barndommen som flygtning med sine albanske forældre på tværs af 24 lande. De bosatte sig i Brooklyn, hvor han sugede byens mange musikalske strømninger til sig. Han fik et arbejde som vicevært, men rappede og sang sig hurtigt frem i verden. Snart fulgte en pladekontrakt med RCA Records, der affødte en række hits som “Disrespectful’, ‘Creep On Me’ og ‘My Year’ med G Easy og TV-optrædener blandt andet hos Jimmy Fallon.

80’ernes popmusik har desuden haft en stor indflydelse på GASHIs musikalske univers, og han er derfor blevet omtalt som “trappens Phil Collins”.