Arrangementet er afholdt

Ginne Marker

I henhold til myndighedernes retningslinjer er det desværre ikke muligt at afholde koncerten med Ginne Marker den 3. marts, men det er lykkedes at finde en ny dato til koncerten, så Ginne Marker nu kommer til Hotel Cecil den 23. maj 2021. Billetter købt til den oprindelige dato er også gyldige til den nye koncert den 23. maj 2021.

———————
Det anmelderroste danske jazz- og sangskrivertalent Ginne Marker, der bl.a. har turneret med Claus Hempler og i 2020 vandt to Carl-priser som årets talent og årets jazzkomponist, giver koncert på Hotel Cecil den 3. marts. Koncerten er med siddepladser og et begrænset antal billetter.

Det er uhyre sjældent at møde så rent og modent et talent som Ginne Marker. Ginne Markers debutalbum, “For Seasons to Come”, udkom i november 2019 og er allerede blevet streamet over 1 million gange. Albummet, som er produceret af Aske Jacoby, har modtaget mange flotte anmeldelser – bl.a. 5 stjerner i GAFFA og 4 hjerter i Politiken. Bloggen JazzNyt havde det på listen over Bedste Udgivelser 2019, og det har været ugens album på P5.

Dette 25-årige aalborgensiske stjerneskud kan med sine smukke og originale sange, sit fremragende guitarspil og sin rørende stemme virkelig formidle store følelser på en lavmælt, underspillet, nordjysk facon. Kald det pop, jazzpop, singer/songwriter. Hendes musik favner det hele og har inderlighed og stærk historiefortælling som sin røde tråd.

I 2019 havde Bands of Tomorrow hendes optræden på SPOT Festival i top 10, og hun fik roser for sin optræden på CPH Jazzfestival og til DMA Jazz. I 2020 har hun vundet to Carl-Priser som årets talent og årets jazzkomponist og været rundt i hele landet som support for både Claus Hempler og Signe Svendsen, og den 3. marts 2021 kan hun opleves på egen hånd på Hotel Cecil.

“Dét her – det er en af de bedste danske singer/songwriter-/vokaljazz-album-debuter i et årti!”
– Ivan Rod, Gaffa (5/6 stjerner)

“Når jeg lytter til ‘For Seasons to Come’, er jeg ikke i tvivl om, at Ginne Marker allerede nu må være et flot møde på en scene med sin fine følelsesladning og sine imponerende varierede og alligevel ukunstlede fraseringer.”
– Kim Skotte, Politiken (4/6 hjerter)