Arrangementet er afholdt

Ginne Marker

Performing the album 'Ulteria'

Singer/songwriter-talentet Ginne Marker spiller sit anmelderroste album ‘Ulteria’ fra ende til anden på Hotel Cecil den 15. maj.

På rekordtid har singer/songwriter og guitarist Ginne Marker fundet vej ind i danske musikhjerter. Debutalbummet ‘For Seasons to Come’fra 2019 fik strålende anmeldelser og er i skrivende stund streamet over 10 millioner gange. I 2020 modtog Ginne to Carl-priser som Årets Talent og Årets Jazzkomponist og fulgte op med udsolgte koncerter i hele landet, hvor GAFFA kvitterede med at kalde hende for ”nutidens guitargud”.

Hun fulgte op sidste år med albummet ‘Ulteria’, der for alvor cementerede Ginne Markers store talent som sanger, guitarist og ikke mindst sangskriver. Udtrykket er modent og velovervejet, musikken soulet, jazzet og sågar rocket. Teksterne har store lyriske kvaliteter, og sangene er på én gang tidløse og nyskabende. Et stjernespækket, internationalt hold musikere udgør besætningen og fuldender det, der af flere er blevet kaldt Årets Album. Anmelderne er enige: fem og seks stjerner er i stride strømme blevet kastet efter ‘Ulteria’

Til maj vil Ginne sammen med et skandinavisk all-star band fremføre hele albummet og lyse Hotel Cecil op med nærvær, musikalsk intensitet og fortryllende toner.

Hun fortæller om koncerten: “Da vi gik i gang med studieindspilningerne, aftalte producer Aske Jacoby og jeg, at vi ikke ville gå på kompromis med noget. Samtidig har jeg altid haft en drøm om at lave et album, der er stærkt nok til at blive spillet live fra første til sidste track, og jeg glæder mig virkelig til at løfte musikken til et helt nyt niveau, når vi præsenterer ‘Ulteria’ på Hotel Cecil til maj.”