24.09.2020
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 200 kr. (Eks. gebyr)

Go Go Berlin

Det er desværre ikke muligt at afholde koncerten med Go Go Berlin den 24. september på Hotel Cecil, men det er lykkedes os at flytte koncerten til Bremen Teater i København den 10. oktober (kl. 18). Billetter til den oprindelige dato er også gældende til den nye koncert den 10. oktober (kl. 18).
Bremen Teater åbnede allerede for arrangementer i august, og vi glæder os til at opleve Go Go Berlin i den intime teatersal den 10. oktober (kl. 18). Koncerten er med unummererede siddepladser og et begrænset antal billetter.

—————-
Efter en hurtigt udsolgt koncert på Hotel Cecil giver danske Go Go Berlin to ekstrakoncerter samme sted den 24. og 25. september med deres nye, anmelderroste album, ”The Ocean”, i bagagen.

Det alternative indierock-ensemble Go Go Berlin er efterhånden et velkendt navn herhjemme med et velfortjent renommé som et af de mest hårdtarbejdende og intense live-acts på den dansk scene.

Bandet har desuden skabt sig et solidt omdømme i udlandet gennem flere års ustoppelig turnéren i både Tyskland og det meste af Europa, USA, Indien og Kina.

Tidligere i år præsenterede de et musikalsk hamskifte på albummet ”The Ocean”, der præsenterer en mørkere, vildere og mere elektronisk og ”klubbet” version af Go Go Berlin. Det blev belønnet med fem stjerner af Gaffa, der også havde bandet på forsiden af deres septembernummer.