Arrangementet er afholdt

Go Go Berlin

På grund af covid-19-udbrud hos Go Go Berlin flyttes koncerterne den 18. og 19. november på Hotel Cecil.

De nye datoer er:
15. december ( Billetter fra den 18/11 gælder hér )
16. december ( Billetter fra den 19/11 gælder hér )

Go Go Berlin skriver:
“Covid-19 bider stadig fra sig og på grund af C udbrud i bandet, kan vi desværre ikke spille de kommende koncerter. Vi er evigt kede af at skulle flytte de kommende koncerter og påfører jer disse gener, men vi er overbevidste om, at det er den rigtige beslutning. For alles tryghed. De smittede medlemmer i bandet har det godt efter omstændighederne, men har stadig milde symptomer og derfor er der stadig risiko for at sprede smitte og det ønsker vi ikke at risikere. Vi håber af hele vores hjerte, at i stadig har lyst og kan feste med os på den nye dato

Pas på jer selv derude.

Kys fra os i GGB”

—————————————————
Go Go Berlin serverer intense live lussinger og nye sange på Hotel Cecil den 15. og 16. december.

Sidste september skulle Go Go Berlin have spillet et af deres intense liveshows på Hotel Cecil. Koncerten blev imidlertid flyttet til Bremen Teater, men nu tager de fire danske drenge revanche, når de til november slår vejen forbi Hotel Cecil.

Go Go Berlin har ikke siddet stille under de mange måneders lockdown sidste år. De brugte derimod tiden til at knokle på en ny EP ‘Lyfe’, der udkom sidste november. Her fortsatte bandet deres musikalske hamskifte, de havde begyndt på albummet ‘The Ocean’ fra 2019.

Her introducerede bandet en mørkere og mere elektronisk lyd, der blev rost af Gaffa med fem stjerner, og som sikrede bandet hele 4 sange i fast radio rotation hos P4 og P6 Beat.

Nu arbejder bandet på ny musik, der allerede udkommer i maj, mens et helt nyt album skulle være undervejs til efteråret. På Hotel Cecil kan du derfor se frem til at høre både velkendte favoritter og helt nye sange.

Samtidig kan du glæde dig til at opleve den vildskab, som Go Go Berlin har gjort sig berygtet på som live-act på den danske og internationale musikscene. Bandet har blandt andet optrådt i Tyskland, Schweiz, Østrig, Holland, Belgien, USA, Indien og Kina, og nu er turen kommet til et besøg på dansk grund på Hotel Cecil.