16.04.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 195 kr. (Eks. gebyr)

God Is An Astronaut (IE)

Det er desværre ikke muligt at afholde koncerten med God Is An Astronaut den 16. april, men det er lykkedes at finde en ny dato til koncerten, så God Is An Astronaut nu kommer til Hotel Cecil den 19. april 2022. Billetter købt til den oprindelige dato er også gyldige til den nye koncert den 19. april 2022.

———————
Det irske post-rock band God Is An Astronaut kommer til Hotel Cecil den 16. april med deres ”All Is Violent, All Is Bright Tour”, hvor de spiller ”All Is Violent, All Is Bright”-albummet fra 2005 i fuld længde efterfulgt af både nye og ældre sange fra bagkataloget.

Den instrumentale kvartet God Is An Astronaut, der er bygget op omkring brødrene Niels og Torsten Kinsella, har siden 2002 etableret sig som et af de stærkeste navne på post-rock scenen med deres slagkraftige og atmosfæriske lyd, og nu melder de om udgivelse af nyt album senere på året. De har i årenes løb spillet på festivaler som Metaldays, ArcTanGent, Brutal Assault, Eurosonic, Damnation Festival og ikke mindst den Robert Smith-kuraterede Meltdown Festival, og den 16. april vender de endelig tilbage til København med en koncert på Hotel Cecil.