Arrangementet er afholdt

Grant-Lee Phillips & Josh Rouse (US)

Ekstrakoncert

Grant-Lee Phillips og Josh Rouse kommer til Hotel Cecil i København til april i forbindelse med en fælles europæisk turne. Til koncerten vil de spille to individuelle sets med fælles optrædener på enkelte sange.

Den erfarne sangskriver og tidligere Grant-Lee Buffalo frontmand har efterhånden begået en musikkarriere gennem tre årtier. Siden sin opvækst i Stockton, CA, har Grant-Lee Phillips været inspireret af store rockikoner, såsom David Bowie, Alice Cooper og Kiss men også af countrymusikkens Buck Owens og Merle Haggard. Efter at have været frontmand for den alternative roots-rock trio Grant-Lee Buffalo står Phillips nu på egne ben, og i februar 2018 udkom albummet “Widdershins”, som er udgivet på Yep Roc Records.

Den amerikanske folk-pop singer/songwriter Josh Rouse er kendt for sin ærlige, empatiske og gennemtrængende fok-pop, som han åbenhjertigt og uprætentiøst præsenterer for sin lytter. Han har siden debutalbummet “Dressed Like Nebraska” fra 1998 været på landevejen med bl.a. Aimee Mann, Mark Etzel og den nu afdøde Vic Chestnut. Siden er Josh Rouse flyttet til Valencia i Spanien med sin familie og har i alt udgivet 12 studiealbums og seneste albummet “Love In A Modern Age”, der udkom den 13. april 2018.