Arrangementet er afholdt

Greg Dulli (US)

Support: Joseph Arthur (US)

Koncerten med Greg Dulli er aflyst. Billetkøbere får besked via mail ift. refundering.

———————

Den legendariske frontmand i The Afghan Whigs og The Gutter Twins, Greg Dulli, præsenterer sit nye soloalbum ”Random Desire” live den 2. april på Hotel Cecil.

Som ankermand i stilskabende The Afghan Whigs står Greg Dulli som en af de vigtigste skikkelser de sidste 30 år i alternativ amerikansk rock. Her har han dannet skole med sine sorte og sylespidse tekster om begær, hedonisme og selvdestruktion, akkompagneret af flossede, rifftunge guitarbredsider.

Udover The Afghan Whigs, der blev dannet i Cincinnati i 1986 og senest udsendte det anmelderroste album ”In Spades” i 2017, har Dulli også udgivet album med sideprojektet The Twilight Singers og duoen The Gutter Twins med den åndsbeslægtede mørkerocker Mark Lanegan samt soloalbummet ”Amber Headlights” (2005).

Nu barsler han med et nyt album under eget navn, der bærer den sigende titel ”Random Desire”, og som udkommer den 21. februar. De nye sange præsenterer han live i Hotel Cecils intime og stemningsfulde sal.

Support:
Amerikanske Joseph Arthur har optrådt og arbejdet sammen med Greg Dulli. Hans blanding af klassisk singer/songwriter og indierock har modtaget ros fra Peter Gabriel og Michale Stipe fra R.E.M., og han har blandt andet turneret med The The, Tracy Chapman, Ben Harper og Gomez.