31.10.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 130 kr. (Eks. gebyr)

Griff (UK)

Grundet de rejserestriktioner og kapacitetsbegrænsninger, der stadig er til stede i visse dele af Europa, har Griff været nødsaget til at udskyde sin turné.
Koncerten den 31. oktober på Hotel Cecil vil nu finde sted den 3. marts 2022 i stedet.
Hold fast I din billet, som fortsat vil være gyldig til den nye dato.
Vi beklager ulejligheden og glæder os til at se dig til koncerten på den nye dato!

——————–

Griff leverer charmerende popsange med noget på hjerte på Hotel Cecil den 3. marts. 

Da Griff i 2019 udgav et cover af Taylor Swifts sang ‘Exile’, gik Taylor selv ud på Twitter og erklærede sin kærlighed til det britiske pophåb. Siden har karrieren kun taget fart for Griff, der senest har vundet den fornemme pris for ‘Rising Star’ til årets Brit Awards. En pris, der tidligere er blevet givet til store popstjerner som Adele, Sam Smith og Celeste.

Bag navnet Griff gemmer sig kun 20-årige Sarah Griffith, der allerede har opnået stor berømmelse både inden- og udenfor hjemlandet. Altsammen til trods for, at hun stadig bor hjemme hos sin mor og far i den lille søvnige landsby Kings Langley. Ambitionerne fejler dog ikke noget hos den unge Griff, der laver sine egne beats og designer tøj, mens hendes kun andet show nogensinde i London foregik på Tate Modern.

Hendes sange er et hovedspring ned i, hvad det vil sige at være teenager i dag, og temaerne berører alt fra knust kærlighed, mentalt helbred, familie og venskab. Griff har en evne til at tage de svære følelser og tranformere dem til charmerende popsange, der stikker dybt ind i hjerte og sjæl.

Også herhjemme er vi begyndt at få øjnene op for Griff, der for tiden kan høres på P3 med singlen ‘Black Hole’. Nu kan hun opleves for første gang på dansk jord, når hun giver koncert på Hotel Cecil den 3. marts.