Arrangementet er afholdt

Hailey Tuck (US)

I december spillede den fremadstormende amerikanske jazzsangerinde Hailey Tuck en udsolgt koncert på Hotel Cecil, og nu vender hun tilbage til København med en koncert på Hotel Cecil under Copenhagen Jazz Festival den 14. juli. Hailey Tucks debutalbum fra 2018 gik direkte ind som #1 på iTunes Jazz Chart og lå flere uger i træk i top 10 på den officielle UK Chart for jazz og blues med sit debutalbum indeholdende fortolkninger af sange med bl.a. Leonard Cohen, Pulp, The Kinks og Paul McCartney. Koncerten er med siddepladser og et begrænset antal billetter.

25-årige Hailey Tuck har på ganske kort tid gjort et solidt indtryk med sin fængslende vokal, der drager paralleller til Billie Holiday og Ella Fitzgerald. Hun er vokset op i Austin, Texas med sort/hvid film, vintage kjoler og en fascination for 30’ernes jazz, hvilket senere skulle føre hende til Paris, hvor hun via talrige optrædener på lokale jazzklubber har forfulgt drømmen om at blive jazzsangerinde og i dag er bosat.

Nylon Magazine, People Magazine, Yahoo Music og Marie Claire udråbte hurtigt Hailey Tuck som et af de mest spændende navne på jazzscenen i øjeblikket, hvilket førte til en verdensomspændende pladekontrakt med Sony og en efterfølgende albumudgivelse i 2018 med den Grammy-vindende producer Larry Klein (Joni Mitchell, Herbie Hancock, Melody Gardot) bag knapperne. Albummet har udover talrige anmelderroser givet Hailey Tuck en plads i en særlig koncertopsætning på Later with Jools Holland på BBC2 med bl.a. Björk og The Breeders, der blev sendt første gang i maj 2018.

“a delicious, risk-taking guile that is dark and addictive yet witty and playful, like Holly Golightly meets Billie Holiday”UNCUT (8/10)

“Hailey Tuck is one of a kind. A natural writer and whip-smart observer of the world around her” Larry Klein

“Album of The Week”London Evening Standard