Arrangementet er afholdt

Hania Rani (PL)

Det er desværre ikke muligt at afholde koncerten med Hania Rani på Hotel Cecil den 29. januar 2022, men det er lykkedes at flytte koncerten til Bremen Teater i København, så Hania Rani nu kommer til Bremen Teater den 7. november 2022, hvor koncerten vil være med unummererede siddepladser. Billetter købt til den oprindelige dato er også gyldige til koncerten på Bremen Teater den 7. november 2022.
—————————-

Den polske pianist, komponist og musiker Hania Rani solodebuterede sidste år med albummet ”Esja” med smukke, hypnotiske vignetter, der finder inspiration i hendes klassiske baggrund, moderne kompositionsmusik, jazz, elektronisk musik og navne som Nils Frahm, Max Richter og Miles Davis.

Hun har optrådt på prestigefyldte spillesteder som National Philharmony i Warszawa, Funkhaus Berlin og The Roundhouse i London og festivaler som Off Festival og Eurosonic. Dertil har hun arbejdet sammen med Olafur Arnalds og Christian Löffler,

I 2019 gæstede Hania Rani både Copenhagen Jazz Festival og gav to udsolgte solokoncerter på Jazzhouse Montmartre. Nu vender hun tilbage til Danmark, denne gang med fuldt band, som hun optræder sammen med den 7. november på Bremen Teater.