25.10.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 205 kr. (Inkl. gebyr)
Siddepladser

Hjalte Ross

Det prisvindende sangskriver talent Hjalte Ross har gjort sig bemærket i både ind og udland. Med sin anmelderroste folkrock og koncerter, er han nu på vej med ny musik, som han tager med på Hotel Cecil til oktober. 

Allerede med de to album, debuten ’Embody’ (2018) og opfølgeren ‘Waves of Haste’ (2020), slog den prisvindende unge kunstner sit navn fast både i Danmark og på den internationale sangskriverscene. Pladerne blev fulgt op af anmelderroste koncerter og stor opmærksomhed. KEXP, MOJO, Uncut, Clash Magazine, Politiken, Soundvenue, og Jyllands-Posten er blot nogle af dem, der har kastet deres kærlighed på den danske sangskriver.

“Der er få andre her til lands, der laver lige så stilren, velkomponeret og dynamisk folkrock som Hjalte Ross”, skrev Politiken om hans album ´Waves of Haste’, i deres liste over de bedste albums fra 2020.

I efteråret 2023 udkommer Hjalte Ross endelig med ny musik. Han beskriver det som værende sin mest
direkte, sårbare og udtryksfulde sangskrivning til dato, en proces der har været mere personlig og betydningsfuld end nogensinde før. Selvproduceret, minimalistisk, smukt og drabeligt er hvad det nye Hjalte Ross album varsler.

Live, vil man kunne opleve det, der gør Ross og hans medmusikere til helt særlige talenter, når de til hver koncert lader sangene leve i øjeblikket og fremfører dem nyfortolkede, frit og levende. Hvad enten Hjalte Ross optræder med sine sange solo, med band, strygerensemble, eller alt derimellem, så er det med en ægte nærværende følsomhed, der med sikkerhed bevæger publikum. Hvad enten det er en skrøbelig acapella eller en støjende guitar, formår Hjalte at holde et fast greb om intensiteten.