Arrangementet er afholdt

Holm & Møldrup

To Mikrofoner og en Stak Vinyler m. Christiane Vejlø, Troels Lyby og Nikolaj Nørlund

Carsten Holm og Flemming Møldrup kommer til Hotel Cecil den 24. april med deres musikalske talkshow “To Mikrofoner og en Stak Vinyler”, hvor de har Christiane Vejlø, Troels Lyby og Nikolaj Nørlund med som gæster.

Kan du huske dét øjeblik musikken ramte dig? Den koncert, hvor du blev forelsket i forsangeren? Den sang, der fik dig over på den anden side af en ulykkelig forelskelse. Den plade du fik af din bedste ven, og som sendte dig i en helt ny musikalsk retning?

Igennem personlige fortællinger, fortæller Carsten Holm og Flemming Møldrup om deres mange møder med musikken – og om de mange forskellige musiktyper vi hver evig eneste dag omgiver os med. De mennesker, der bruger musikken til at sætte ord på følelser, de der bare bruger den som baggrundsstøj og de, der nørder igennem og køber de særeste genoptryk af plader. Med vinylen imellem sig, sætter de deres egne plader på, og inviterer gæster og publikummer til at gøre det samme.

Carsten Holm er radioværten, der har lever og ånder for musik. Har lavet radio på DR og som vært på P3 og P6 BEAT er med til at inspirere danskerne i forhold til en masse ny og dansk musik.

Flemming Møldrup er livsstilseksperten, der elsker musik, og er god til at sætte ord på vaner, mønstre og ikke mindst hvad der gør os til de menneske- og musiktyper vi er.

Gæster:
Christiane Vejlø aka Elektronista er den digital trend analytiker og radiovært, der brænder for musik men er ifølge eget udsagn musikalsk skizofren. Christiane har altid sunget jazzstandards for sin datter og drømmer hemmeligt om at overkomme sin angst og deltage i en jamsession på ’La Fontaine’.

Troels Lyby er skuespilleren, der blandt andet har spillet med i populære forestillinger og film som Gasolin, En kort en lang, Anklaget, Blå Mænd, Idioterne samt Klassefesten-serie. Troels er også en stor og engageret musikelsker, ved en hel del om musik og samler også på vinyler.

Musiker:
Nikolaj Nørlund er håndværksmesteren, produceren og sangskriveren, der har stået bag en lang række udgivelser med danske artister foruden sin egen nærværende og gribende musik, på både dansk og engelsk.