Arrangementet er afholdt

Home Free (US)

Koncerten med Home Free den 25. februar 2020 flyttes til Bremen Teater på grund af ekstraordinær stor interesse. Billetsalget til koncerten starter tirsdag den 21. maj (kl. 14). Billetter købt til koncerten med Home Free på Hotel Cecil er også gyldige til koncerten på Bremen Teater, og de vil gælde som unummererede siddepladser til den forreste sektion (række 1-8) på Bremen Teater.
————————-

Den amerikanske country-vokalgruppe Home Free kommer til Danmark, hvor de giver koncert på Hotel Cecil den 25. februar 2020.

Med deres spektakulære a cappella-fortolkninger med inspiration fra klassisk barbershop-sang af country-klassikere og egne stærke numre har vokalgruppen Home Free opnået stor anerkendelse i USA. De har eksisteret siden 2000, først som hobbyprojekt, men siden 2007 som professionelt ensemble.

De har udgivet en række album siden 2007, men slog for alvor igennem, da de vandt det populære musiktalentshow ”The Sing-Off” i 2013. Deres seneste tre album er alle gået top 5 på den amerikanske countryhitliste.