Arrangementet er afholdt

Hvalfugl

(kl 20)

Koncerten er udsolgt. Skriv dig på ventelisten her: https://bit.ly/3GPklDH

Den anmelderroste jazztrio Hvalfugl undfanger længselsfulde og vemodige klange med nordisk islæt på Hotel Cecil den 12. februar, hvor de sidst spillede for en komplet udsolgt sal. Koncerten er en del af årets Vinterjazz festival. 

Med deres gribende instrumentale udtryk har den aarhusianske trio Hvalfugl begejstret både publikum og anmeldere, siden de udsendte deres debutalbum By i 2017. Albummet høstede roser både herhjemme og internationalt. Efterfølgende har de raffineret deres sfæriske og drømmende udtryk på to yderligere albums – Som En Faldskærm (2019) og Øjeblikke Vi Husker (2020) – samt et par EP’er, hvor den seneste, Bag Vore Øjne, udkommer i efteråret 2022.

“Et af de absolut mest spændende navne på den danske jazzhimmel lige nu”
David A. Dyrholm Nielsen, Politiken

“Nyt album er som en smuk drøm forløst (…) Såvel teknisk som kunstnerisk er de tres musik på højt niveau. Ikke på noget tidspunkt er man i tvivl om, at de sigter højt”.
Ivan Rod, Gaffa

Jeppe Lavsen (Guitar), Jonathan Fjord Bredholt (Piano, Harmonium) og Anders Juel Bomholt (Kontrabas) udgør den aarhusianske trio Hvalfugl. De har i de seneste år gjort sig bemærket på den danske jazzscene med deres instrumentale sammenfletning af lyriske melodier, skandinavisk melankoli og atmosfæriske stemninger.

Koncerten på Hotel Cecil er i forbindelse med Vinterjazz – en landsdækkende musikfestival, der finder sted i februar, og som hylder den rige variation i det danske jazz -og musikliv. Læs mere på www.jazz.dk