04.02.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00

Hyd (US)

Support: Martha Elisabeth + djs: Marcus Voigt & Josefine Winding

Hyd har samarbejdet med nogle af genrens største pionerer som A.G. Cook, Caroline Polachek og SOPHIE. Den 4. februar 2023 præsenterer Manna hyperpop-stjerneskuddet på Hotel Cecil i København. 

Hyd kommer til Danmark i forbindelse med udgivelsen af debutalbummet ‘CLEARING’, hvorfra singlen ‘So Clear’ allerede har fået international bevågenhed fra medier som Pitchfork, Stereogum og The Line Of Best Fit, mens den herhjemme strøg ind på Soundvenues Top Tracks liste.

Hyd, med det borgerlige navn Hayden Dunham, har tidligere været ansigtet samt medskaber af A.G. Cook og SOPHIEs hyperpop karakter QT, som hittede med sangen ‘Hey QT’. I 2020 begyndte Dunham at operere under pseudonymet Hyd. Hyd viser at hyperpop kan være råt og maskinelt men også sårbart og emotionelt.

Support: Martha Elisabeth
Martha Elisabeths eksperimenterende pop er en hyldest til det enkle og det storslåede. Hendes tekster bevæger sig mellem smerte og kærlighed, hvor de hårdtslående elektroniske elementer, fingerspil og smukke fraseringer sætter rammerne for Marthas genkendelige vokal.

Hun udgav sin debut EP “LUCY” i 2021 til stor ros og har senest udgivet “Mad/Sad” i maj 2022 og singlen “Mother (Lucy)” i starten af december, der er det første udspil fra hendes kommende debutplade.