Arrangementet er afholdt

Hymns From Nineveh

Ekstrakoncert / Support: Nikolaj Paakjær

Koncerten med Hymns From Nineveh er rykket til den 31. maj. Billetter købt til koncerten den 14. april er i den forbindelse gyldige til den nye dato den 31. maj kl. 17.

———————–

Til februar udsender Hymns From Nineveh et nyt, dansksproget album, ”Sindets asyl”, og den 14. april præsenterer han sangene live på Hotel Cecil. Koncerten er med siddepladser og et begrænset antal billetter.

Jonas H. Petersen har, siden han debuterede med sit folk- og singer/songwriter-inspirerede soloprojekt Hymns From Nineveh i 2009 med jule-EP’en ”Uncomplicated Christmassongs”, etableret sig som en af de stærkeste sangskrivere herhjemme. Han er bærer af en ældgammel tradition, der gennem poesi og sang giver sprog til vores fælles erfaringer, giver perspektiv og skaber refleksion. Og så kan han gøre det i en popsang.

Til februar tager han hul på et nyt kapitel med det dansksprogede album ”Sindets asyl”, hvorfra singlerne ”Stråle – tåre – dråbe” og den helt nye ”Kastanjer” lover rigtig godt. I forlængelse af albumudgivelsen tager Hymns From Nineveh på Danmarksturné med fuld bandbesætning, og i den forbindelse giver de den 19. april koncert i Hotel Cecils intime sal.