Arrangementet er afholdt

Hymns From Nineveh

(kl. 21)

Koncerten med Hymns From Nineveh er rykket til den 27. januar. Billetter købt til koncerten den 19. april og den 31. maj (kl. 21) er gyldige til den nye koncert den 27. januar 2021.

———————–

Tidligere i år udsendte Hymns From Nineveh sit nye, dansksprogede album, ”Sindets asyl”, og den 31. maj præsenterer han sangene live på Hotel Cecil. Koncerten er med siddepladser og et begrænset antal billetter.
Jonas H. Petersen har, siden han debuterede med sit folk- og singer/songwriter-inspirerede soloprojekt Hymns From Nineveh i 2009 med jule-EP’en ”Uncomplicated Christmassongs”, etableret sig som en af de stærkeste sangskrivere herhjemme. Han er bærer af en ældgammel tradition, der gennem poesi og sang giver sprog til vores fælles erfaringer, giver perspektiv og skaber refleksion. Og så kan han gøre det i en popsang.

Tidligere i år tog han hul på et nyt kapitel med det dansksprogede album ”Sindets asyl”. I forlængelse af albumudgivelsen tager Hymns From Nineveh på Danmarksturné med fuld bandbesætning, og i den forbindelse giver de koncert i Hotel Cecils intime sal.