27.01.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00

Hymns From Nineveh

Det er desværre ikke muligt at afholde koncerten med Hymns From Nineveh på Hotel Cecil den 27. januar, men det er lykkedes at flytte koncerten til Bremen Teater i København den 18. februar (kl. 21). Billetter til den oprindelige koncert på Hotel Cecil (den 19. april, den 31. maj og den 27. januar) er også gældende til den nye koncert på Bremen Teater den 18. februar (kl. 21). Koncerten er med unummererede siddepladser og et begrænset antal billetter.
Bremen Teater åbnede allerede for arrangementer i august, og vi glæder os til at opleve Hymns From Nineveh i den intime teatersal den 18. februar (kl. 21), hvor der nu også er sat yderligere billetter til salg.

—————————
Jonas H. Petersen har, siden han debuterede med sit folk- og singer/songwriter-inspirerede soloprojekt Hymns From Nineveh i 2009 med jule-EP’en ”Uncomplicated Christmassongs”, etableret sig som en af de stærkeste sangskrivere herhjemme. Han er bærer af en ældgammel tradition, der gennem poesi og sang giver sprog til vores fælles erfaringer, giver perspektiv og skaber refleksion. Og så kan han gøre det i en popsang.

Nu tager han hul på et nyt kapitel med det dansksprogede album ”Sindets asyl”, og i forlængelse af albumudgivelsen kommer Hymns From Nineveh til Hotel Cecil med fuld bandbesætning.