07.04.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 225 kr. (Inkl. gebyr)

IAMJJ & Faith The Band

IAMJJ har nu samlet et orkester af de bedste musikere i Danmark, når han spiller koncert på Hotel Cecil som IAMJJ & Faith The Band.

“IAMJJ har aldrig lydt bedre” skriver GAFFA om det helt nye album “Echoes From An Inner War” som over sommeren har givet singlerne ‘Coat’, ‘Fluffy White Cloud’ og ikke mindst ‘Your Parents House’ som siden sidste år har været flittigt spillet på de danske radioer.

IAMJJ har nu samlet et orkester af de bedste musikere i Danmark når han optræder på Hotel Cecil som IAMJJ & Faith The Band. Orkesteret Faith The Band består af Felix Ewert, Nicklas Kure, Thorval Naur, Daniel Brandt og Johannes Wamberg.

I 2018 udkom hans debutalbum ”Bloody Future”, hvor hans slæbende, dybe stemme og mørke melankolske melodier imponerede publikum og anmeldere. Det blev fulgt op af hans anden fuldlængde-album, ”Take It Slow On Me”.
De to albums og singler som ‘Homer’, ‘Hitamolo’, ’Take It Slow On Me’ og ‘My Two Eyes’ har bragt IAMJJ rundt i landet på de største festivaler og ud over grænserne så langt som USA og Tyrkiet.

Udover imponerende 2 millioner visninger på youtube og over 5 millioner afspilninger på Spotify, er IAMJJs musik blevet heftigt spillet i de danske radioer.