Arrangementet er afholdt

Indisciplinarian Fest 2022

m. Fossils, Terminalist, Alkymist, Nyt Liv, Anti Ritual

Det københavnske alternative metal- og hardcore-pladeselskab Indisciplinarian præsenterer Terminalist, Alkymist, Nyt Liv & Anti Ritual samt en helt særlig genforeningskoncert med Fossils på Hotel Cecil den 10. september.

Siden 2013 har Indisciplinarian udgivet nogle af landets mest spændende hårde navne, hvor en god del optrådte på selskabets københavnske én-dags festivaler i 2018 og 2019. Efter et par års pandemi-pause vender festivalen nu tilbage og præsenterer 5 koncerter med 5 acts på Hotel Cecil den 10. september.

Line-uppet på Hotel Cecil vil bestå af 4 af selskabets bands: Anti Ritual, der bidrager med sin aggressive blackede crust-metal, hertil den progressive doom-kvartet Alkymist, det dansksprogede, melodiske hardcore-orkester Nyt Liv, og sci-fi metallerne Terminalist, der runder line-uppen af med deres højhastigheds-thrash.

Denne aften kan du også blive vidne til et vaskeægte scoop, når den instrumentale noise prog-duo Fossils bliver genforenet denne aften for et enkelt show.

Indisciplinarian har siden starten i 2013 markeret sig som Danmarks mest kompromisløse metal- og hardcore-pladeselskab med udgivelser fra bands som Orm, Morild, Alkymist, Terminalist, Nyt Liv, Solbrud, Fossils og Piss Vortex.
Selskabet opfatter sig selv som et seriøst alternativ til den kommercialiserede del af musikbranchen, ikke mindst inden for metal og beslægtede genrer. Indisciplinarian kuraterer deres udgivelser ud fra parametre som kunstnerisk tyngde, personlighed og realiseret ambition, og netop disse træk er gennemgående hos alle de kunstnere, som Indisciplinarian arbejder med.

Posteren til Indisciplinarian Fest 2022 er skabt af illustratoren Mads Berg og de første gæster får et gratis fysisk A1-poster med sig hjem.