Arrangementet er afholdt

Iris Gold

Support: Hanfidel

6. oktober gæster den soulfulde popsangerinde Iris Gold Hotel Cecil med sin energiske og festlige liveoptræden, som en del af sin første tour på egne ben. 

Iris Gold inviterer ind i sin verden af ”hippie hop” – en farverig og smitsom sammensmeltning af retro hiphop, soul og power pop, med et drys af flower power. Efter at have delt scene med nogle af de største artister i verden, samt arbejdet med nogle af de mest indflydelsesrige producere, er hun nu er klar til at spille koncerter landet over. D. 6. oktober kan hun opleves på Hotel Cecil.

Iris Gold præsenterer en energisk liveoptræden og trækker inspiration fra store, karismatiske sangerinder såsom Janelle Monae og Erykah Badu. Iris Gold ser frem til sin første Danmarks-turné, og udtaler I den sammenhæng ”Jeg kommer med mit sexede band, og sammen vil vi holde en kæmpe fest, i den bedste blokparty-stil”.

Hun formår at sammenflette sine inspirationskilder fra West Coast hiphop’ere og navne såsom Pete Rock, Beastie Boys og De La Soul i sit eget lydunivers, der ifølge den britiske avis, The Guardian, bedst kan beskrives som “Deliciously summery and laid-back at a time when most pop seems to want to make you have a heart attack”.

I november 2017 udkom singlen ”All I Really Know”, og der er mere musik på vej fra Iris Gold.

Support: Hanfidel

Hanfidel trækker rødder fra blues musik og hiphop, og forener det kaotiske, farverige og smukke i en strøm af tilbagelægende vibrationer, følelser og dansable beats.