07.11.2022
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Siddepladser

Ismo (FI)

(kl. 21)

ISMO betragtes som en af Finlands mest fremtrædende komikere og har optrådt som den første finske komiker i amerikanske talkshows som Conan og James Corden. Den 7. november kommer han til Hotel Cecil i København.

Finske ISMO begyndte karrieren i hjemlandet i 2002. I dag, 20 år senere, betragtes han som en af landets mest talentfulde komikere og har skrevet og medvirket i 2 sæsoner af sin helt egen sitcom og opnået succes med en række storsælgende comedy specials.

I 2014 fik han sin amerikanske debut på Laugh Factory i Hollywood, hvor han vandt titlen “The Funniest Person In the World”. Han flyttede siden til Los Angeles og optræder nu for fyldte sale over hele verden og på de største comedy festivaler som Just For Laughs, Sydney Comedy Festival, Melbourne Comedy Festival, Edinburgh Fringe og The New Zealand International Comedy Festival.

Han er desuden den første finske komiker, der optrådte i Conan, hvilket i dag er et af de mest sete klips fra showet på Youtube med over 70 millioner visninger.

ISMO brillerer på scenen med sine helt unikke observationer og perspektiver, der får en ekstra dimension med hans tykke finsk accent. Der er med andre ord lagt op til en helt særlig aften på Hotel Cecil med en af Finlands største komikere.

“The highlight of the night. His observational comedy with a Finnish accent can be blamed for the teary mascara mishaps. He brought the rating of the show up from not just five stars, but to five michelin stars – the cream of the crop.”
– Stuff Entertainment