Arrangementet er afholdt

James TW (UK)

Support: MALU

Den britiske singer-songwriter James TW vender tilbage til Danmark, når han giver koncert på Hotel Cecil den 24. marts 2023.

Sidst manden bag kæmpehittet ‘When You Love Someone’ James TW var forbi Hotel Cecil, spillede han for en udsolgt sal, og til marts er han tilbage på scenen med sine inderlige popsange og ny musik på sætlisten.

James TW debuterede med EP’en ‘Just A Number’ i 2014 og snart tog karrieren fart, da den canadiske popstjerne Shawn Mendes roste udgivelsen på Twitter. Snart fulgte et samarbejde mellem de to, der førte til en pladekontrakt på Island Records og to verdensturnéer som support for Shawn Mendes.

James TW, der selv nævner John Mayer og Ed Sheeran som inspirationskilder, udgav i 2019 debutalbummet ‘Chapters’, hvorfra den bittersøde skilsmisse-sang ‘When You Love Someone’ siden har modtaget milliarder af streams.

 

Support:

Danske MALU bevæger sig i det ærlige popunivers med referencer til soul og R&B, hvor hun synger om identitetskriser om drømme, hjertesorg og usikkerheder. Med sine korsikanske rødder har hun taget de store armbevægelser med sig, som skaber en balance mellem sårbarhed og attitude i hendes soul-poppede musikunivers.