09.05.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 20:00
Siddepladser

Jared Freid

37 & SINGLE

Den amerikanske komiker Jared Freid kommer til Hotel Cecil.

Jared Freid, der er bosat i New York City, er både standup komiker, Top 100 podcaster, har sit eget show på Snapchat, og har optrådt med comedy-sværvægtere som Jim Gaffigan og Dennis Leary i Boston Garden. 

Hans comedy er især kendt for dets humoristiske fokus på dating, forhold og daglige overvejelser, som alle kan nikke genkendende til – især hvis du selv er, eller kender millennials, og deres besættelse af dating apps, og samtidige forsøg på at være voksen og bekymringer om kropsbevidsthed. 

Jared har en bemærkelsesværdig indsigt i hvordan millenial-forhold begynder og ender. Udover at have turneret hele USA tynd, er han ligeledes vært på to højtrangerede podcasts, heriblandt U UP? , som han sender sammen med Jordana Abraham of Betches, og som har over 750.000 månedlige lyttere, hvoraf mange lyttere tilsluttede sig efter hans U UP? Live Tour i 2019. 

Freid er ligeledes vært på den populære JTrain Podcast, der har over 450.000 månedlige lyttere og jævnligt lander på iTunes Top 100. Showet har et meget dedikeret følge af loyale fans, og prominente navne som Pete Davidson, Bert Kreischer, Michael Che, Colin Quinn og Michelle Wolff har været med som gæster. Det er blevet kaldt ”A Dear Abby for Dudes”, som både mænd og kvinder tuner religiøst ind for at høre, og mange fans har tilkendegivet, at Jareds råd har hjulpet dem i deres privatliv. 

For nyligt lancerede han sit seneste show Dating Makeover, der præsenteres af Spotify Greenroom, hvor fans hver søndag aften kan deltage i samtaler med og få gode råd af Jared. 

I 2019 udgav han sit første fuldlængde comedyalbum Always a Momma Bear gennem Virtual Comedy Network, der debuterede som nummer et på iTunes Comedy Charts. I 2021 havde hans comedy special Socially Distanced… Of Course premiere på YouTube, som begejstrede både fans og anmeldere. I 2023 går turen ud på verdens scener, med liveshowet 37 & Single, som han besøger Hotel Cecil i København med 9. maj.